Elektim Techniek

Storing in uw bestaande installatie?

Elektim Techniek draagt zorg voor uitbreidingen, aanpassingen en het verhelpen van storingen aan industriële besturingsinstallaties. Wanneer er sprake is van storing kunnen we snel ter plaatse zijn.

Ik heb onderhoud nodig

Door onze ruime ervaring met besturingstechnische installaties is het vaak mogelijk uw installatie met minimale stilstandtijd weer werkend te maken. Wanneer nodig eventueel met een tijdelijke voorziening kunt u de productie weer opstarten. Op een later en beter gepast moment kan de reparatie definitief gemaakt worden. Indien het oplossen van een storing dit vereist draaien we onze hand niet om voor pneumatiek of zelfs hydrauliek problemen.

  • 20 jaar ervaring in de elektrotechniek
  • Gespecialiseerd netwerk door heel Nederland

In deze industrieën werkt Elektim
Onze markt

Betonindustrie

Nieuwbouw van besturingen voor: mortel menginstallaties voor droge mortel, mobiele productie installatie voor schuimbeton, renovatie van besturingen voor betonmeng installaties en onderhoud / verhelpen van storingen aan betonmeng installaties.

Bekijk een project

Metaalbewerking

Vervangen van besturingen voor excenterpersen of uitdenken en bouwen van oplossingen voor robot lasinstallatie, zoals aansturen van steeds wijzigende lasmal posities tijdens het lasproces.

Bekijk een project

Afvalverwerking

Een efficiënte manier van afval transport is het verdichten van het afval. We bouwen besturingen voor persinstallaties en passen bestaande besturingen zonodig aan wanneer de werking gewijzigd moet worden. Dit komt voor wanneer bijvoorbeeld een persinstallatie samenwerkt met een afvaltransport aanvoer systeem. Tevens ontwerpen en bouwen wij besturingssystemen voor papier en karton verwerkingsinstallaties.

Bekijk een project

Overig

Voor veel besturingen is het efficiënt en vaak noodzakelijk een PLC toe te passen. Wij werken veel met PLC systemen en installaties die uitgerust zijn met 1 of meerdere touch bedieningspanelen. Dit geeft een grote mate van flexibiliteit en biedt mogelijkheden.

Bekijk een project

Ik wil graag een afspraak maken voor onderhoud

Contact met Elektim