Industrieën

In deze industrieën werkt Elektim

Betonindustrie

Nieuwbouw van besturingen voor: mortel menginstallaties voor droge mortel, mobiele productie installatie voor schuimbeton, renovatie van besturingen voor betonmeng installaties en onderhoud / verhelpen van storingen aan betonmeng installaties.

Bekijk een project

Metaalbewerking

Vervangen van besturingen voor excenterpersen of uitdenken en bouwen van oplossingen voor robot lasinstallatie, zoals aansturen van steeds wijzigende lasmal posities tijdens het lasproces.

Bekijk een project

Afvalverwerking

Een efficiënte manier van afval transport is het verdichten van het afval. We bouwen besturingen voor persinstallaties en passen bestaande besturingen zonodig aan wanneer de werking gewijzigd moet worden. Dit komt voor wanneer bijvoorbeeld een persinstallatie samenwerkt met een afvaltransport aanvoer systeem. Tevens ontwerpen en bouwen wij besturingssystemen voor papier en karton verwerkingsinstallaties.

Bekijk een project

Overig

Voor veel besturingen is het efficiënt en vaak noodzakelijk een PLC toe te passen. Wij werken veel met PLC systemen en installaties die uitgerust zijn met 1 of meerdere touch bedieningspanelen. Dit geeft een grote mate van flexibiliteit en biedt mogelijkheden.

Bekijk een project

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Contact met Elektim